Natuurlijke dikke tieten 1

We hebben weer een nieuwe categorie voor jullie . We houden net als jullie allemaal van dikke tieten. Veel mannen maakt het niet uit of het nep tieten zijn...
natuurlijke dikke tieten

We hebben weer een nieuwe categorie voor jullie . We houden net als jullie allemaal van dikke tieten. Veel mannen maakt het niet uit of het nep tieten zijn of natuurlijke dikke tieten. Nog veel meer mannen heeft het liefste een paar natuurlijke dikke tieten zoals moeder natuur ze heeft geschonken aan de bevoordeelde dames. Ook wij kunnen er niet om heen dat een paar plastic dikke jongen het nooit en te nimmer kan winnen van een paar geweldig mooie natuurlijke dikke tieten.

Waarom mannen van natuurlijke dikke tieten houden

Je bent in gesprek met je collega over de naderende deadline, maar je gedachten dwalen af omdat haar decolleté veel interessanter is dan haar verhaal. Je betrapt jezelf dan ook op oneindig lang staren naar de beste joppers van je collega. Het is een herkenbare situatie voor veel mannen onder ons, want een paar mooie dikke tieten hebben nou eenmaal een natuurlijke aantrekkingskracht op mannen (waarschijnlijk ook op veel dames).

Op het internet zijn meerdere verklaringen te vinden waar de voorliefde voor natuurlijke dikke tieten vandaan komt. Sommige biologen stellen namelijk dat het vet wat in de tieten van de vrouwen wordt opgeslagen de man het een en ander verteld over de gezondheid en vruchtbaarheid van de vrouw. Door deze signalen zou de man weten welke vrouw geschikt zou zijn voor voortplanting.

Andere wetenschappers komen weet terug op het verhaal over de apen. De meeste apen nemen de vrouwtjes van achteren. Tijdens de evolutie zou het zinvol zijn geweest om hun achterwerk te laten groeien als een soort magneet met aantrekkingskracht. oen mensen het face-to-face gingen doen, zouden de billen zijn geslonken en in plaats daarvan de borsten zijn gegroeid.

Al die verklaringen zijn onzin, als het aan hersenwetenschapper Larry Young en journalist Brian Alexander ligt van de Huffington Post. Volgens deze heren worden de hersens van de vrouwen geprikkeld tijdens het aanraken, masseren of likken van hun borsten. Tijdens het geven van borstvoeding gebeurd ongeveer hetzelfde. Dit zou onbewust een rol spelen in de mannelijke fascinatie met borsten. Dat is niet gek, vies of raar. De man wil namelijk een diepe en liefdevolle band met zijn vrouw krijgen, vergelijkbaar aan de moeder-kind relatie.  Maar goed denken jullie wat boeit mij het allemaal. Jullie komen toch hier om dikke tieten te kijken.

Geniet van deze natuurlijk dikke tieten picdump deel 1

nat30 nat29 nat28 natuurlijke dikke tieten nat26 nat25 nat24 nat23 natuurlijke dikke tieten  nat20 nat19 nat18 nat17 nat16 nat15 nat14 nat13 nat12 nat11 nat10 nat9 nat8 nat7 nat6 nat5 nat4 nat3 nat2 nat1

 

Categories
Dikke-tieten pornoFotos
Meer info over Daphne Laat

Wat je misschien ook geil vindt...