Parkeerplaats sex hoe? wat en waar? (met exclusieve foto’s)

Parkeerplaats sex hoe? wat en waar? (met exclusieve foto’s)

Vorig jaar kwam ik per toeval uit bij een parkeerplaats waar diverse mensen op dat moment sex met elkaar hadden. We kwamen terug van vakantie en stopte op een parkeerplaats in Duitsland. Op dat moment nog niets vermoedend de auto parkeren op een plek aan de bosrand. Na een kort bezoek aan het toilet ben ik rustig in de auto gaan zitten om een sigaretje te roken. Toen ik vooruit keek wist ik niet wat ik zag. Er waren een paar picknicktafels tussen de bosjes te vinden. Op een van deze tafels lagen 2 vrouwen gedeeltelijk naakt. Er stonden een man of 6 omheen die allemaal hun stijve lul uit de broek hadden. De twee vrouwen werden gewillig geneuk door de mannen. De overige werden gepijpt of afgetrokken door deze twee vrouwen. Ik wist niet wat ik zag. Deze sexorgie duurde ongeveer een uur (wie weet hoe lang ze al bezig waren?). Na dit uur stapte ze allemaal in 4 geparkeerde auto’s en verdwenen ze alsof er niets was gebeurd.

Voor mij was dit een bizarre gebeurtenis. Ik raakte erdoor gefascineerd en wilde er het fijne van weten. Ik ben toen internet gaan afspeuren naar het wereldje van de parkeerplaats sex. Hieronder geef ik een uitleg van wat het inhoud, waar je het kunt vinden en hoe het in zijn werk gaat. Tevens een exclusieve parkeerplaats sex fotoreportage zodat je een beeld hebt van hoe het in zijn werk gaat.

Wat is parkeerplaats sex?

Parkeerplaats sex is het hebben van sex op een parkeerplaats ergens langs de autosnelweg of autoweg. Dit gebeurd vaker in overleg met diverse andere geïnteresseerde. In Nederland en het Duitse grensgebied zijn dan ook tientallen parkeerplaatsen waar geregeld van bil wordt gegaan. Er zijn ook tal van parkeerplaatsen waar je spontaan naartoe kunt rijden in de hoop dat er gelijkgestemde te vinden zijn. Parkeerplaats sex vind vaak plaats op parkeerplaatsen die langs bekende en doorgaande autosnelwegen liggen.

Waar kan ik parkeerplaats sex hebben?

Er zijn in Nederland en Duitsland erg veel parkeerplaatsen waar je sex kunt hebben met andere mannen of vrouwen. Er zijn parkeerplaatsen waar voornamelijk hetero’s actief zijn. Tevens zijn er diverse sex parkeerplaatsen waar homo’s voornamelijk actief zijn. Ik ga niet in op locaties en of verzoeken om je in contact te brengen met mensen die actief zijn op sex parkeerplaatsen. Er zijn diverse datingsites die ik heb gebruikt om in contact te komen met mensen die wekelijks deze parkeerplaatsen bezoeken. Ik zal onderaan het bericht de links naar de sites plaatsen waar je de meeste vrouwen, heren en stellen kunt vinden om een afspraak mee te maken.
In Duitsland is een erg actieve scene op gebied van parkeerplaats sex. Daar zijn over het algemeen erg veel vrouwen op de parkeerplaatsen aanwezig. Je kunt voor alle soorten sex terecht.

Hoe gaat het in zijn werk op een sex parkeerplaats?

Je maakt contact met mensen die interesse hebben in sex met jou en anderen op een parkeerplaats. De ene dag zijn er meer bezoekers dan de andere dag. Je maakt van te voren een afspraak van hoe en wat. Vooraf weet je vaak al waar iemand in geïnteresseerd is en hoever je kunt gaan. Voor iedereen is er wel wat leuks te vinden.

Op welke sites kan ik in contact komen met vrouwen, stellen of mannen voor een parkeerplaats date?

Hieronder heb ik een lijst met de belangrijkste website waar de meeste mensen op actief zijn. Kijk gerust even op een aantal van deze sites rond en kijk wat voor jou het beste werkt. Klik op de oranje knop om een website te bezoeken.

Bekijk hieronder nog een geile fotoserie van parkeerplaats sex

tumblr_njdlv68qoX1u3xrtso1_500 tumblr_nj8um5JPJg1rsnhwco1_1280 tumblr_nj3afq7PZU1rsnhwco1_1280 tumblr_niw8pyiBNW1tj41qvo1_1280 tumblr_niw8icc5KI1tj41qvo1_500 tumblr_nimlvxZLzh1rsnhwco1_1280 tumblr_nimlv0XuMs1rsnhwco1_1280 tumblr_nimllxQM5K1rsnhwco1_1280 parkeerplaats31 parkeerplaats30 parkeerplaats18 parkeer32 parkeer31 parkeer29 parkeer28 parkeer27 parkeer25 parkeer24 parkeer23 parkeer22 parkeer21 parkeer20 parkeer19 parkeer17 parkeer16 parkeer15 parkeer14 parkeer13 parkeer12 parkeer11

buurt flirten
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

parkeer9 parkeer8 parkeer7 parkeer6 parkeer5 parkeer4 parkeer3 parkeer2 parkeer1 Parkeerplaats sex